BITECABloc 14 de janer de 2013

El próximo 17 de enero se presenta en Girona (19:30h Salón de Actos Miquel Diumé del Ayuntamiento de Girona, Pl. del Vi, 1) el libro:

Jaume de Puig i Oliver, Josep Perarnau i Espelt, Gemma Avenoza, Lourdes Soriano, Carme Clausell Nácher, Pilar Gispert-Sauch, David Guixeras, Eva Izquierdo Molinas, Sadurní Martí, Xavier Renedo, Raquel Rojas Fernández, Catàleg dels manuscrits de les obres de Francesc Eiximenis, ofm, conservats en biblioteques públiques. Volum I: descripció dels manuscrits, Barcelona, Institut d’Estudis Catalans, Facultat de Teologia de Catalunya, Ajuntament de Girona, ILCC-Universitat de Girona, 2012, 1088 pp. (Corpus Scriptorum Cataloniae. Series D: Subsidia, 2)

En la elaboración de este catálogo han participado dos de las codirectoras de BITECA, Gemma Avenoza y Lourdes Soriano y uno de los antiguos colaboradores del proyecto, el Prof. Sadurní Martí de la Universitat de Girona.

El proper 17 de gener es presenta a Girona (19:30h Sala d’Actes Miquel Diumé de l’Ajuntament de Girona, Pl. del Vi, 1) el llibre:

Jaume de Puig i Oliver, Josep Perarnau i Espelt, Gemma Avenoza, Lourdes Soriano, Carme Clausell Nácher, Pilar Gispert-Sauch, David Guixeras, Eva Izquierdo Molinas, Sadurní Martí, Xavier Renedo, Raquel Rojas Fernández, Catàleg dels manuscrits de les obres de Francesc Eiximenis, ofm, conservats en biblioteques públiques. Volum I: descripció dels manuscrits, Barcelona, Institut d’Estudis Catalans, Facultat de Teologia de Catalunya, Ajuntament de Girona, ILCC-Universitat de Girona, 2012, 1088 pp. (Corpus Scriptorum Cataloniae. Series D: Subsidia, 2)

En l’elaboració d’aquest catàleg han participat dues de les codirectoras de BITECA, Gemma Avenoza i Lourdes Soriano i un dels antics col·laboradors del projecte, el Prof. Sadurní Martí de la Universitat de Girona.

This coming January 17th (7:30 p.m.,  Sala d’Actes Miquel Diumé de l’Ajuntament de Girona, Pl. del Vi, 1)  the following book will be presented:

Jaume de Puig i Oliver, Josep Perarnau i Espelt, Gemma Avenoza, Lourdes Soriano, Carme Clausell Nácher, Pilar Gispert-Sauch, David Guixera, Eva Izquierdo Molinas, Sadurní Martí, Xavier Renedo, Raquel Rojas Fernández, Catàleg dels manuscrits de les obres de Francesc Eiximenis, ofm, conservats en biblioteques públiques. Volum I: descripció dels manuscrits, Barcelona, Institut d’Estudis Catalans, Facultat de Teologia de Catalunya, Ajuntament de Girona, ILCC-Universitat de Girona, 2012, 1088 pp. (Corpus Scriptorum Cataloniae. Series D: Subsidia, 2)

Two of the co-directors of BITECA, Gemma Avenoza and Lourdes Soriano, and one of its former collaborators, Prof. Sadurní Martí of the Universitat de Girona, have participated in this project.