BITECABloc: Niedersächsische Staats-und Universitätsbibliothek Göttingen

Fa dues setmanas vam visitar la Niedersächsische Staats-und Universitätsbibliothek Göttingen, on es conserven sis exemplars del s. XVI registrades a BITECA. Una d’elles és de l’edició de Rosenbach de 1519 de les Històries i conquestes de Pere Tomic, de la qual només es té  notícia de cinc exemplars conservats, cap d’ells complet. Un d’aquests exemplars ara no sabem on és: el de la Biblioteca de la vídua de Font Rubinat (Reus). De tots aquests exemplars només el de Göttingen conserva la portada impresa en colors, així i tot, no és complet, car li manca el foli final que era en blanc.

Hace dos semanas visitamos la Niedersächsische Staats-und Universitätsbibliothek Göttingen, donde se conservan seis ejemplares del s. XVI registrados en BITECA. Una de ellas es la edición de Rosenbach de 1519 de las Històries i conquestes de Pere Tomic, de la cual sólo se tiene noticia de cinco ejemplares conservados, ninguno completo. Uno de los ejemplares está ahora en paradero desconocido: el de la Biblioteca de la viuda de Font Rubinat (Reus). De todos estos ejemplares sólo el de Göttingen conserva la portada impresa en colores, aunque sigue siendo un ejemplar incompleto, puesto que le falta el folio final que estaba en blanco.

Gemma Avenoza